Despre mărci


Marca reprezinta un semn care face diferența dintre produsele existente pe piață. Fără aceste mărci, care sunt prezente în jurul nostru sub diferite forme, nu am putea distinge calitatea și proveniența produsului în cauză. Fără aceste mărci, nu am putea sa facem alegeri, nu am putea da credit unui producător și nu am putea sa-l evităm pe celalalt.

Ei bine, în ziua de astăzi, mărcile nu fac doar diferența. Mărcile trasează drumul unui produs în piață. O marcă bună, cunoscută, este automat și o marcă protejată. Interesul producătorilor și al furnizorilor este acela de a-și proteja marca, aceasta însemnând afacerea în sine.

Marca poate fi prezentă în diferite forme: o sigla, un desen, un cuvant, poate fi un slogan sau o imagine definitorie a unui produs. Și pentru ca marca este cea care oferă calificative și care trebuie sa atragă clienții, alegerea ei este realizată de o armată de profesioniști, de oameni cunoscători ai pieței, oameni care cunosc produsele și mărcile înregistrate ale concurenței, oameni care cunosc ofertele de pe piață, dar și preferințele consumatorilor.

Indiferent de alegerea ta, indiferent daca marca ta este video, o melodie, un sunet sau un grup de litere, nu uita: INREGISTREAZA-TI MARCA!

Întrebări şi
răspunsuri

Ce este o marcă?
O marcă reprezintă un simbol care să facă distincţia între două produse de acelasi fel... mai mult


De ce trebuie să ne înregistrăm marca?
O marcă trebuie înregistrată pentru a deveni oficială, pentru a vă proteja afacerea... mai mult


De ce trebuie monitorizate mărcile?
Monitorizarea mărcilor are rolul de a asigura unicitatea unei mărci. Marca înregistrată de un producător este... mai mult


Date de contact

Adresă:Str. Biharia, nr. 67-77, corp C, parter, sect. 1, Bucuresti

Telefon: 0742.974.133

E-mail: alinapufuatgmail.com

mai mult