Despre noi

Bine aţi venit pe www.inregistraremarci.org!


Cabinetul nostru de proprietate intelectuala va ofera servicii de consultanta specializate in domeniul inregistrarii marcilor, inregistrarii desenelor si modelelor industriale la nivel national (OSIM), la nivel comunitar (OHIM) si la nivel international (WIPO).

Experienta si serviciile noastra profesionale ne-au ajuta sa purtam colaborari fructuase in numeroase domenii de drept, reusind sa ne adaptam la cerintele si la activitatea fiecarui client in parte!

Cabinetul Individual Avocat "Alina Pufu" are ca domeniu de expertiza Drept Comercial, Drept Administrativ, Drept Civil, Dreptul Familiei, Dreptul Muncii. Oferim consultanta unui portofoliu stabil de clienti, companii nationale si internationale ce activeaza pe piata FMCG, Teal Estate etc. Pe langa proprietatea intelectuala, domeniile urmarile de cabinetul nostru sunt dreptul afacerilor, dreptul societar, dreptul civil, dreptul fiscal, dreptul muncii, recuperari debite.

Cabinetul actioneaza in calitate de manadatar autorizat in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci pentru marcile detinute de clientii cabinetului.
De asemenea, Cabinetul Individual Avocat "Alina Pufu" a asistat societati in proceduri importante de autorizare ca antrepozite fiscale de produse accizabile si a oferit consultanta acestora pe drept fiscal, dreptul muncii, drept societar.

Obiectivul nostru constă într-o dezvoltare profesională continuă pentru atingerea excelenţei!

Întrebări şi
răspunsuri

Ce este o marcă?
O marcă reprezintă un simbol care să facă distincţia între două produse de acelasi fel... mai mult


De ce trebuie să ne înregistrăm marca?
O marcă trebuie înregistrată pentru a deveni oficială, pentru a vă proteja afacerea... mai mult


De ce trebuie monitorizate mărcile?
Monitorizarea mărcilor are rolul de a asigura unicitatea unei mărci. Marca înregistrată de un producător este... mai mult


Date de contact

Adresă:Str. Biharia, nr. 67-77, corp C, parter, sect. 1, Bucuresti

Telefon: 0742.974.133

E-mail: alinapufuatgmail.com

mai mult